Snelle verzending ! Ophalen is ook mogelijk. Ophalen kan zowel in Malden als Nijmegen. Kies voor Afhalen Malden . Ook als u in Nijmegen wilt afhalen.

Levertijden

Afhalen

Afhalen is mogelijk op afspraak in Malden en in Nijmegen.

Maak altijd een afspraak via de knop 'Maak hier uw afspraak onderaan de pagina'

Standaard verzending

 

Verzending is voor rekening van de consument. 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. U kunt tot 22 uur verzenden, het wordt dan nog dezelfde dag verzonden! 

 Op dinsdag verzenden wij niet! Dan verwerken wij ook geen bestellingen. Wij zijn op dinsdag gesloten.  Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij verzenden vanaf  15-07-2021 alleen nog maar verzekerd. We hebben 2 zoekgeraakte pakketten in 1 week gehad. Dit loopt zo in de kosten en wij willen gewoon dat onze klanten hun pakket ontvangen. Hierdoor zijn de verzendkosten nu 6,10 voor PostNL. Wij hebben steeds meer pakketten, hierdoor wordt de prijs ook lager. We zijn vanaf 6 november 2021 van €6,80 naar €6,10 gezakt!

Natuurlijk profiteert u daar direct van!

 Dat het pakket aankomt. En anders ook wordt vergoed. Helaas kunnen we het niet mooier maken. En hopen dat het hiermee ook niet meer voorkomt. Daarnaast wordt uw bestelling met PostNL 6 dagen per week verzonden. 

U kunt ook kiezen voor verzending met DHL. Dit kost €5,98 per verzekerd pakket. 

Doordat het servicepunt verder weg ligt dan PostNL brengen we 3 keer per week onze pakketten naar een DHL servicepunt. DHL zending laat daardoor gemiddeld 1 werkdag  langer op zicht wachten. 

 

De levering  via PostNL zal over het algemeen de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.  Pakketten versturen wij altijd verzekerd op.

Brievenbus pakketjes

Onze proefsetjes passen door de brievenbus!

Hierdoor wordt verzenden een stuk goedkoper. Wij zitten op 4,60 per pakketje. 

LET OP! 

Deze verzend methode alleen aanvinken als je alleen een proefsetje hebt besteld en geen andere producten.